Villkor

Genom att använda tjänsten på Lånia så godkänner du nedanstående villkor.

1. Inledning

Lånia är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta olika långivare som kan passa ditt kreditbehov. Tjänsten finansieras helt av de långivare som vi rekommenderar. Lånia inhämtar information från långivarna och vi håller oss uppdaterade på den informationen med jämna mellanrum, för att kontrollera att den fortfarande stämmer. Det kan därför hända att viss information inte stämmer på vår webbplats.

Lånia är inte registrerat eller licenserat hos Finansinspektionen då vi inte erbjuder utlåning, rådgivning eller låneförmedling.

Personuppgifter, e-post och telefonnummer

Lånia varken inhämtar eller hanterar dina personuppgifter. De enda uppgifter du behöver lämna för att använda vårt tjänst är din e-postadress, detta för att vi även ska kunna skicka förslag på långivare och erbjudanden till din e-post.

Vid användandet av vår tjänst så godkänner du att Lånia och de långivare vi samarbetar med, skickar erbjudanden och låneförslag till din e-post. Om du inte längre önskar den tjänsten så kan du enkelt avsluta prenumerationen genom den e-post som skickats till dig.

I de fall då du även anger ditt telefonnummer så godkänner du att Lånia eller de långivare vi samarbetar med, ringer dig eller skickar sms-meddelande.

2. Information

Informationen och de uträkningar som visas på denna webbplatsen ska endast ses som vägledande då det kan förekomma att den skiljer sig något med våra långivares villkor. Vi försöker alltid att hålla vår webbplats uppdaterad men det kan förekomma att viss information inte stämmer helt överens med de långivare som vi rekommenderar.

Kontrollera därför alltid ränta, avgifter, villkor och annan viktig information hos långivaren innan du ansöker om ett lån.

Lånia kan inte hållas ansvarig för e.v missförstånd eller förluster som uppstått genom felaktig information på webbplatsen.

Webbplatsen använder cookies och kryptering av den information hanteras. Genom att använda webbplatsen så godkänner du användandet av cookies. Trots den kryptering vi använder så finns inga garantier för att du inte kan utsättas för skador såsom lösenordsstöld, virus, förlust av data eller annan skada. Användningen av vår webbplats sker således på egen risk för sådan skada eller förlust.

3. Skador och tvister

Vi på Lånia erbjuder inte själva utlåning utan endast en en tjänst för att du ska kunna hitta det bästa lånet utefter de behov du har och den ekonomiska situationen du har. Låneavtal tecknas alltid med någon av de långivare som vi rekommenderar, därav kan Lånia aldrig hållas ansvarig eller skyldig att medverka i någon form av tvist mellan dig och långivaren.

Lånia ansvarar inte för e.v skador och/eller förluster som uppstått på grund av avtal som du valt att ingå eller att avstå hos någon av de långivare som vi rekommenderat.

Lånia erbjuder inte personlig rådgivning utan endast hjälp via kundservice om du har frågor rörande webbplatsen och vår tjänst. Lånia ansvarar inte för e.v rådgivning som du får hos någon av de långivare vi rekommenderar.

4. Ändringar

Lånia förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera dessa villkor från tid till annan. E.v ändringar sker utan förvarning eller meddelande. Därför uppmanar vi dig att besöka vår webbplats innan du använder vår tjänst, för att kontrollera e.v ändringar som skett i våra villkor.

Villkor uppdaterade: 2015-04-19

Om du har frågor rörande Lånia, dessa villkor och vår tjänst så är du välkommen att kontakta oss.