Om Lånia

Lånia står på din sida och erbjuder en helt kostnadsfri tjänst för dig som konsument, vi gör det enkelt att låna pengar!

Varför Lånia?
Alla banker och kreditbolag erbjuder olika låneformer, villkor och räntor. Dessutom finns det ett flertal olika låneformer som man kan ansöka om, alla för olika ändamål. Detta gör att bankerna och kreditbolagen är mer eller mindre unika och de ställer även väldigt olika krav på din ekonomiska status. Lånia finns här för att göra det enkelt för dig att hitta rätt bland alla dessa låneformer och långivare. Eftersom du själv i lugn och ro kan välja långivare hos oss så hjälper vi till att konkurrensutsätta bankerna och kreditbolagen ytterligare, för att hålla räntorna så låga som möjligt.

Vår vision
Lånia skall vara det trygga och självklara valet för dig som är i behov av att låna pengar. Tjänsten ska hjälpa dig som konsument att hitta rätt lån med passande villkor. Vi vill att du skall finna all information gällande lån hos oss på Lånia så att du lätt och tryggt får ett godkänt lån.

Företaget
Vi som arbetar på Lånia har över 15 års erfarenhet av konsumentvägledning inom finansindustrin.

Lånia™ är ett registrerat varumärke.