Säkerhet & Cookies

Cookies datorVi använder oss av Cookies för att kunna erbjuda dig den bästa tjänsten.

På Lånia använder vi cookies för att kunna presentera passande långivare för dig och för att kunna samla information från våra användare. Information som inhämtas har inget med dina personuppgifter att göra utan ger oss endast statistik över våra användares beteenden och vilka kanaler användare kommer ifrån.

Informationen som vi erhåller genom cookies visar oss t.ex vart ifrån du kommit, t.ex Google, en annan webbsida, via din e-post eller annan kanal. Det visar oss även vart i landet du sitter, vilka sidor du tittar på och hur länge du stannar på vår webbplats.

Cookies används också för att vi ska kunna registrera vilken långivare du valt att ansöka hos. Allt detta är viktig information för oss för att vi ska kunna få bekräftat att du haft nytta av vår tjänst och för att vi ska kunna vidareutveckla den.

Du kan stänga av funktionen för att spara cookies i din dator. Det kan däremot innebära att du inte kommer kunna använda vår tjänst till fullo. För att stänga av funktionen för sparande av cookies går du till din webbläsares inställningar.

Alla information vi får från cookies är alltså anonym och avslöjar ingenting om dig som person.

Säkerhet och personuppgifter

På Lånia krävs det inte att du anger några personuppgifter och den information vi samlar in via cookies innehåller aldrig några personuppgifter. Därmed är Lånia inte personuppgiftansvarig enligt personuppgiftslagen – PUL.

Vi använder oss av säker SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Detta innebär att all information hanteras säkert och att risken för dataintrång är minimal.